HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

A 20 legkedveltebb OTP SZÉP Kártyás szálláshely

2013.05.25. 10:10 szepkartyaajanlatok

Az OTP Pénztárszolgáltató együttműködési megállapodást kötött néhány jelentősebb internetes utazásközvetítővel. További kedvezményekben részesülhetnek a SZÉP Kártyás ügyfelek. Közzétették az OTP SZÉP Kártyások húsz kedvenc belföldi szálláshelyét.

2011 nyarán jelent meg az első OTP SZÉP Kártya, melyet azóta közel 650 ezer követett. A plasztikkal rendelkező munkavállalók háromnegyede rendelkezik OTP SZÉP-Kártyával. A Pénztárszolgáltató számára kiemelten fontos, hogy ügyfelei a legjobbat kapják a pénzükért. Ennek köszönhetően több internetes utazási portállal is együttműködési megállapodást kötöttek. Ennek köszönhetően a szépkártyás ügyfelek több ezer szálláshely és akciós ajánlat között válogathatnak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek adatbázisából.


Tavaly augusztus óta tart az együttműködés az utazási oldalak és az OTP között. Ezen felül a kártyabirtokosok több nyereményjátékban is részt vehettek. A nyertesek értékes ajándékokkal, belföldi utazással, üzemanyag utalvánnyal és mobiltelefonokkal is gazdagodhattak.

Az egyik utazási portál felmérést készített az utazók, nyaralók üdülési szokásairól, kedvenc úti céljaikról. A felmérésben közel 26 ezer résztvevő véleményezte Magyarország szálláshelyeit. A válaszadók többféle nézőpont alapján szavazhattak az egyes szállásokra. A lista alapján az utazásközvetítő portál gondozásában megjelent a 100 legjobb hazai szállást bemutató kiadvány.

otp-szep-kartya.jpg

Köszönhetően az együttműködési megállapodásnak, a száz legkedveltebb szálláshelyből összeállították az OTP SZÉP Kártya tulajdonosok kedvenceit bemutató TOP húszas listát. A rangsorban az ország számos pontjáról találhatunk szállodákat, wellness hoteleket Zalakarostól Egerszalókig, Visegrádtól Bikalig.

A SZÉP Kártya mindhárom alszámlája alkalmas szálláshely szolgáltatások fedezésére. A gyakorlat azt mutatja, hogy a szállás alszámla egyenlegéből a szálláshelyen történő fogyasztást és egyéb szolgáltatásokat is fizethetjük.

További információk az OTP SZÉP Kártyáról!

Szólj hozzá!

Címkék: szállás OTP SZÉP Kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr515316862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása