HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Választott már programot augusztus 20-ára?

2013.08.13. 18:00 szepkartyaajanlatok

Tegye emlékezetessé az idei nyár végét, válasszon különleges programot az augusztus 20-i hosszú hétvégére! Magyarország számos pontján nagyszerű lehetőségekkel készülnek az államalapítás ünnepére és a nyárutóra. Akár családdal utazna, akár barátokkal, még találhat akciós szálláslehetőségeket a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatában is!

Debrecenben augusztus végén két remek program is várja a turistákat. A nagy múltú, igazán látványos Debreceni Virágkarnevál elképesztő kompozíciókat vonultat fel évről évre. Hazánk egyik leghíresebb rendezvényén a virágoké, a zenéé és a szórakozásé a főszerep. Az impozáns virág-alkotások mellett csodás komolyzenei ünnepi koncert, a könnyűzene hazai sztárfellépői és számos érdekesség teszi még színesebbé ezt a hétvégét.

Ráadásul ezen a hétvégén rendezik Debrecenben a Cseh Sörünnepet is. Így a látványos fesztivál programjain megszomjazó vendégek kézműves magyar sörökkel, cseh sörkülönlegességekkel és egyéb finomságokkal is olthatják szomjukat.

A vízpartot kedvelők ezen a hétvégén is megtalálják a számításukat. A Balaton környékén sokféle eseménnyel, borfesztiválokkal, gasztronómiai rendezvényekkel és családi programokkal várják az érdeklődőket. A fürdőzés szerelmesei a magyar tengerben és a fürdővárosok élménymedencéiben is felfrissülhetnek.

Az augusztus 20-i programok változatos sokasága a gasztronómiai és zenei programok mellett történelmi fesztiválokkal is jeleskednek. A Szent István Naphoz köthető rendezvények többek között Mosonmagyaróváron, Füzéren, Diósgyőrben és Jósvafőn is különleges programokkal, harcászait és kézműves bemutatókkal és vásárral csalogatják a látogatókat.

A települések szállásajánlatai között biztosan találhatóak még akciós ajánlatok. Érdemes tájékozódni a kedvezményes szállásokról. Ne feledje, szállásszolgáltatások költségeinek fedezésére bármelyik SZÉP Kártya alszámla használható. A szálláshely által helyben nyújtott egyéb szolgáltatásokat is lehet már a szállás zsebből fedezni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr795459423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása