HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Lejár a 2011-ben utalt SZÉP Kártya egyenleg határideje

2013.05.26. 17:12 szepkartyaajanlatok

Már csak néhány napig lehet elkölteni a 2011-ben SZÉP Kártyára kapott juttatást. Akik még ezt nem használták fel, sietniük kell, ugyanis az összeg felhasználási határideje 2013. május 31-én lejár.

A SZÉP-Kártya, mint béren kívüli juttatási forma, 2011-ben került forgalomba. Azok a dolgozók, akik akkor kaptak cafeteriát, elveszíthetik az utalványszámlán lévő összeget, melyet kizárólag szálláshely szolgáltatásra lehet fordítani.

A plasztikon rendelkezésre álló összeg segítségével a nyári, vagy a főszezon utáni időszakra is lehet szálláshelyet foglalni. A kártya ugyanis előleg, illetve foglaló fizetését is lehetővé teszi. Ha a kártyabirtokos mégsem használja fel a keretet a SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásaira, a határidőig fel nem használt összeget a kártya kibocsátója visszautalja a munkáltató részére.

szep-kartya.jpg

Ez a sürgető határidő ebben az évben még csak az OTP és MKB SZÉP Kártyával rendelkező dolgozókat érinti. Célszerű mielőbb felkeresni a kártyakibocsátó Szép-Kártya portálját, és ellenőrizni a kártya forgalmát és a tranzakciókat.

Bővebb információkat a lejárattal kapcsolatban itt találhat!

Szólj hozzá!

Címkék: SZÉP Kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr85318263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása