HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Lazíts a családdal a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon!

2013.06.24. 19:50 szepkartyaajanlatok

Magyarország egyik legnagyobb családi fesztiváljára invitálunk június utolsó hétvégéjére, Tatára. Itt rendezik meg a 20. Víz, Zene, Virág Fesztivált, ahol elképesztően jó jegyárak mellett nagyon jó zenei, sport és gyermekprogramok várják az egész családot. Ráadásul, a belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő keretéből is megveheted.

A tatai Vízzene Fesztivál egy olyan nagyszerű családi program, melyen Öcsitől a Nagyiig mindenki jól érzi magát. A programok között virágkötészeti verseny, különleges kiállítások és improvizációs színházi előadás is található. Ha a vízi sportokat kedveled, vitorlás és sárkányhajó-versenyeket láthatsz a tatai Öreg-tavon.

A zene is jelen lesz a három napos rendezvényen. A fiatalabb korosztály szórakoztatásáról Levente Péter és az Alma Zenekar gondoskodik. A nagyobbak részére többféle zenei stílus képviselői biztosítanak jobbnál jobb zenéket. Jelen lesz többek között a Tankcsabda, Deák Bill Gyula, valamint lesz Romkocsma is, ahol az Anna and the Barbies is fellép. Színpara lép továbbá a Téka Zenekar, Herczku Ágnes és még sokan mások.

A családi fesztiválnak mesés helyszínt biztosít a Tatai vár, az Öreg-tó és az Esterházy-kastély. A remek programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást biztosítanak. A felnőtt generáció pedig a Borudvar által felvonultatott, ízletes borok kínálatát is végig kóstolhatja. A rendezvény idejére érdemes szállást foglalni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek akciós kínálatából.

A 3 napos rendezvényen zene, tánc és műrepülő show, tűzijáték és valódi karneváli hangulat várja az érdeklődőket. A programot a fesztivál védjegyévé vált hangulatos, esti lampionos vízi karnevál zárja.

Forrás: Vízzene Fesztivál Tatán, SZÉP Kártyával

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr445376293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása