HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Szegedi Szabadtéri Játékok újra SZÉP Kártyával is!

2013.05.25. 22:21 szepkartyaajanlatok

Elhárult a technikai akadály, újra lehet SZÉP Kártya szabadidő keretből belépőjegyet vásárolni a Fesztivál Jegyirodában. A Szegedi Szabadtéri Játékok idén is nagyszerű előadásokkal várják a városba látogatókat.

A Szegedi Szabadtéri Játékok műsora idén nyáron is elkényezteti a közönséget. Kiváló előadások, neves művészek és remek koncertek teszik még szebbé a nyári estéket. A szegedi Dóm tér és az újszegedi Port.hu színpad előadásaira belépőjegyeket a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet vásárolni.

A nyáresti kikapcsolódáshoz ideális program lehet többek között Az Operaház fantomja, a Leányvásár és az Egy bolond százat csinál színpadi változata. Ezeken felül Jótékonysági koncert, Operagála, és dixieland gála is várja a vendégeket.

szegedi-szabadteri-jatekok-2013.jpg

A rendezvénysorozatra a Fesztivál Jegyiroda is értékesít belépő jegyeket. A nemrég felmerülő technikai nehézségeket – melyek akadályokat állítottak a SZÉP Kártya elfogadása elé– kiküszöbölték. A népszerű cafeteria elem újra alkalmas jegyvásárlásra.

A szabadtéri programok mellett, a városban sok helyen lehet igénybe venni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásait. Szálláshelyek, vendéglátás és további szabadidős szolgáltatások várják a Szegedi Szabadtéri Játékokra érkezőket a rendezvénysorozat ideje alatt, valamint egész évben.

Olvasgasson további szabadidős lehetőségekről bővebben...

Szólj hozzá!

Címkék: szabadidő SZÉP Kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr645318158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása