HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Torkos csütörtök országszerte, SZÉP Kártyával is

2014.03.06. 17:07 szepkartyaajanlatok

Idén is megrendezésre kerül a nagy sikerű Torkos Csütörtök névre hallgató akció. Fővárosi éttermek mellett az ország számos pontján lehet 2014. március 6-án féláron fogyasztani finomságokat. A programban részt vevő éttermek legtöbbje a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható. A Széchenyi Pihenő Kártya vendéglátás alszámlája megfelelő fedezetet biztosíthat ennek a különleges éttermi programnak is.

A Magyar Turizmus Zrt. által megálmodott, és sikerrel kivitelezett esemény egy népszokásra épül. Ez a gasztronómiai esemény remek lehetőséget kínál arra, hogy új ízeket, új helyeket fedezzünk fel. Már működik az online asztalfoglalási rendszer, érdemes minél előbb kiválasztani az éttermet március 6-ára.

Az esemény részben hazánk gasztronómiai értékeit kívánja előtérbe helyezni. Emellett a program célja az is, hogy a minőségi magyar sertéshús fogyasztására is hangsúlyt fektessen, mind gasztronómiai, mind pozitív egészségügyi céllal.

A Torkos Csütörtökhöz csatlakozó éttermek mindegyike minőségi, változatos ételekkel és italokkal, és 50%-os kedvezménnyel várja vendégeit. Érdemes ellenőrizni, hogy mely helyeken lehet fizetni a SZÉP Kártya vendéglátás zsebből. Az online foglalási rendszer térítésmentes. A foglalásról a rendszer két napon belül visszaigazolást küld. Folyamatos tájékoztatást kaphatunk arról is, hogy mely éttermekben van még szabad hely erre a napra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr285846481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása