HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Bobpálya és kalandpark vár Balatonfűzfőn

2013.10.04. 13:47 szepkartyaajanlatok

A Balaton mindig is népszerű volt a belföldi úti célok között. Erre tehet most rá még egy jókora lapáttal a Balatonfűzfőn található szabadidőpark. A balatoni bobpályás kalandpark télen és nyáron kiváló szórakozási lehetőségeket kínál kicsiknek és nagyoknak. A parkba ráadásul SZÉP Kártya egyenlegből is lehet belépőt váltani.

A szabadidőpark a Panoráma nevet kapta. A névválasztás nem véletlen, hiszen két kötöttpályás, különleges panorámát biztosító bobpálya várja a száguldozni, szórakozni vágyókat. A bobozás élményét a csodás kilátás mellett a 40 méteres szintkülönbség, a hihetetlen kanyarok, valamint a 15 méteres alagút is fokozza. Az adrenalin-függők akár 40 km/h maximális sebességet is elérhetnek.

A szabadidőparkban emellett kötélpálya, mászótorony, íjászati lehetőség is várja az aktív pihenést kedvelőket. Az adrenalinfröccs garantált a drótkötélcsúszdán is. Izgalmas élményeket kínál ezek mellett a Hintóka is. Ez az ártatlan hangzású elnevezés igazi őrületet ígér. Gyorsulás, forgás, sikítás és nevetés várja azokat, akik ki szeretnék próbálni, milyen a 4G gyorsulás ellenőrzött körülmények között.

A balatonfűzfői Panoráma szabadidőpark tökéletes időtöltést biztosít. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható park – melynek avatása 2013. június 22-én volt – a szórakozás mellett a jótékonykodást is szem előtt tartja. Az ünnepélyes avatás során árvízkárosult fiatalokat láttak vendégül. A jótékonysági céllal rendezett, „Százforintos” bobozás bevételét pedig az árvízkárok enyhítésére ajánlották fel a komplexum vezetői.

Még több SZÉP Kártya szabadidős cikket itt olvashat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr825551383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása