HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Túradömping a Hegyi Sportok Bázisán a SZÉP Kártya keretből

2013.10.02. 20:42 szepkartyaajanlatok

A Mátra és a Normafa az év minden szakában remek túrázási lehetőségeket tartogat a természetrajongók számára. Azonban a Hegyi Sportok Bázisa alapjaiban változtathatja meg a természetjárás szokásait. A túrák, kirándulások és a high-tech sportok sokféle változatát teszik elérhetővé, akár a Széchenyi Pihenő Kártya alszámláinak egyenlegét felhasználva.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között szereplő Hegyi Sportok Bázisa a szabadidő alszámla keretéből is finanszírozható szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket. A Bázis szolgáltatásai között segway és e-bike túrák, postakocsi túrák és lézercsata kalandok is találhatóak. Különleges túráikhoz felszerelés bérlési lehetőséggel is segítséget nyújtanak. A bázison a terepsegway-ek és airboard-használat mellett kerékpárkölcsönzésre is van mód.

Az erdei és hegyi túrákat akár ajándékba is adhatjuk. Az itt vásárolható ajándékkártyák egy éven belül felhasználhatóak. A túrafajtákat mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen a Hegyi Sportok Bázisa egész évben szervez túrákat. Kifejezetten téli, 7 km-es downhill túrával várják azokat, akik a hidegebb időszakot is a szabadban szeretik tölteni.

A bázis által működtetett eszközöket környezetbarát üzemeltetés jellemzi. Ezek a speciális eszközök és járművek pedig különleges élménytúrákat, valódi élményeket kínálnak minden korosztálynak.

Mind a Mátrában, mind a Normafa környékén találhatóak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között akciós ajánlatokat kínáló szálláshely-szolgáltatók. Fedezze fel Ön is az élménytúra varázsát, próbálja ki a terepsegway, a mountaincart, vagy a monsterroller flotta tagjait, vagy pattanjon e-bike-ra, és kerekezze be a környéket tapasztalt túravezetők segítségével.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr915548255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása