HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Gyulára a családdal

2013.05.25. 22:06 szepkartyaajanlatok

Wellnesselni kisgyerekek mellett? Lehetséges! Mindezt kedvező feltételekkel és kényelmesen? Akár SZÉP Kártya segítségével is. A megoldást már a népszerű Családi Wellness Hotel Gyula is tudja. A város emellett remek programokat és csodás látnivalókat is kínál.

Gyerekekkel utazni mindig izgalmas kihívás. A kicsi gyerekek mellé pedig rengeteg „pótalkatrészt”, hasznos és nélkülözhetetlen holmit, eszközt kell magunkkal vinni. Léteznek azonban olyan szálláshelyek, wellness hotelek, ahol elég csak a családot felpakolni, minden más rendelkezésünkre áll helyben. Többek között a pihenés is. Ilyen a Családi Wellness Hotel Gyula, mely négy csillagos superior minősítést tudhat magáénak.

A wellness szálloda kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket biztosít. 300 négyzetméteres, mókás és biztonságos játékokkal, ugrálóvárral és labdatengerrel felszerelt játszóház a gyerekeknek, csocsó, ping-pong és játékterem a nagyobbaknak, wellness szolgáltatások a szülőknek. Szakképzett gyermek-animátorok gondoskodnak a szórakoztató foglalkozásokról és kézműves programokról.

gyula-jatszohaz.jpg

A négy csillagos, superior minősítéssel büszkélkedhető szálloda megtalálható az OTP, az MKB és a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is. Amíg gyermekünk önfeledten játszik a hatalmas játszóházban, addig mi, szülők felfrissülhetünk a wellness kezeléseknek köszönhetően. Többféle szauna-típus, élménymedence, kényeztető szolgáltatások várják a vendégeket, és a wellness-részlegben is található gyermekmedence.

A hotelt hatalmas zöld park öleli körül. A tágas családi szobák felszereltségét teljesen a gyermekek igényeihez igazították. Kisgyermekkel utazva így nem kell „a fél lakást” magunkkal cipelnünk. A szobákban a babaágyon túl az apróságok ellátásához szükséges babafelszerelések széles skálája is megtalálható. Az ágy és az ágynemű mellett babakád, cumisüveg-melegítő, és az étteremben gyermekmenü, étkészlet várja a piciket. Babakocsi és bébihordozó kölcsönzésre is lehetőség van. A programok is elsősorban a közös családi élményekre helyezik a hangsúlyt.

wellness-hotel-gyula.jpg

Gyula rengeteg remek programmal és csodás látnivalókkal várja vendégeit, korra és nemre tekintet nélkül. Érdemes felfedezni ezt a szép várost, és célszerű végig járni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatát.

Ránk kattintva még több wellness cikket talál!

Szólj hozzá!

Címkék: SZÉP Kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr455318133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása