HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Nyártól minden zsebből fürdőzhetünk

2013.06.07. 13:54 szepkartyaajanlatok

Régóta várt módosításnak örvendhetnek a SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a pihenőkártyával rendelkező dolgozók. 2013. július 1-jével végre mindhárom alszámla keretéből lehet fürdőbe vagy strandra belépőjegyet vásárolni. A fürdőbelépőt ezentúl  – a szálláshely szolgáltatáshoz hasonlóan – a szállás, a vendéglátás és a szabadidő alszámláról is ki lehet fizetni.

A Magyar Fürdőszövetség már a plasztik megjelenése óta kardoskodott a SZÉP Kártya kormányrendelet ezirányú módosítása érdekében.

A Nemzetgazdasági Minisztérium azonban további módosításokról is tájékoztatta a Széchenyi Pihenő Kártya Program résztvevőit. Bővült, illetve rugalmasabbá válik júliustól a szálláshely alszámla felhasználhatósága. A változtatásoknak köszönhetően a szállástípuson felül, a szálláshelyen minden, az elfogadóhely által nyújtott egyéb szolgáltatás költségeit is ki lehet egyenlíteni a szállás zseb keretéből.

A már eddig is igen sokoldalú szabadidő alszámla új szolgáltatási körrel gazdagodott. A szabadidő és rekreációs zseb a legutóbbi módosítás óta még több sporttal kapcsolatos tevékenységet biztosít. Július 1-jét követően pedig a sportversenyekre szóló nevezési díjakat is ki lehet egyenlíteni a cafeteria keretből.

A SZÉP Kártya legfőbb célja a belföldi turizmus élénkítése, valamint a munkavállalók életminőségének, egészségi állapotának megőrzése. Ezek a módosítások közel 900 ezer kártyabirtokosnak, és majdnem 50 ezer szolgáltató SZÉP Kártya elfogadóhelynek jelentenek még több lehetőséget országszerte.

Forrás: Fürödhetünk a SZÉP-Kártya mindhárom alszámlájáról

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkartyaajanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr825349742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása