HTML

Kövess minket Facebook-on!

Szepkartya.hu RSS csatorna

Nincs megjeleníthető elem

Torkos csütörtök országszerte, SZÉP Kártyával is

2014.03.06. 17:07 szepkartyaajanlatok

Idén is megrendezésre kerül a nagy sikerű Torkos Csütörtök névre hallgató akció. Fővárosi éttermek mellett az ország számos pontján lehet 2014. március 6-án féláron fogyasztani finomságokat. A programban részt vevő éttermek legtöbbje a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható. A Széchenyi Pihenő Kártya vendéglátás alszámlája megfelelő fedezetet biztosíthat ennek a különleges éttermi programnak is.

Szólj hozzá!

Bobpálya és kalandpark vár Balatonfűzfőn

2013.10.04. 13:47 szepkartyaajanlatok

A Balaton mindig is népszerű volt a belföldi úti célok között. Erre tehet most rá még egy jókora lapáttal a Balatonfűzfőn található szabadidőpark. A balatoni bobpályás kalandpark télen és nyáron kiváló szórakozási lehetőségeket kínál kicsiknek és nagyoknak. A parkba ráadásul SZÉP Kártya egyenlegből is lehet belépőt váltani.

Szólj hozzá!

Túradömping a Hegyi Sportok Bázisán a SZÉP Kártya keretből

2013.10.02. 20:42 szepkartyaajanlatok

A Mátra és a Normafa az év minden szakában remek túrázási lehetőségeket tartogat a természetrajongók számára. Azonban a Hegyi Sportok Bázisa alapjaiban változtathatja meg a természetjárás szokásait. A túrák, kirándulások és a high-tech sportok sokféle változatát teszik elérhetővé, akár a Széchenyi Pihenő Kártya alszámláinak egyenlegét felhasználva.

Szólj hozzá!

Mezőkövesd gyógyító ereje a Zsóry fürdőben

2013.08.30. 09:45 szepkartyaajanlatok

A népművészeti kincsei mellett hangulatos fürdőjéről is közismert a Matyóföld szíveként is emlegetett Mezőkövesd. A matyó népművészeti elemek színpompás világa elvarázsolja az ide látogató turistákat. A helyi – szintén nagy népszerűségnek örvendő – fürdő pedig gyógyító erejével járul hozzá a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Szólj hozzá!

Választott már programot augusztus 20-ára?

2013.08.13. 18:00 szepkartyaajanlatok

Tegye emlékezetessé az idei nyár végét, válasszon különleges programot az augusztus 20-i hosszú hétvégére! Magyarország számos pontján nagyszerű lehetőségekkel készülnek az államalapítás ünnepére és a nyárutóra. Akár családdal utazna, akár barátokkal, még találhat akciós szálláslehetőségeket a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatában is!

Szólj hozzá!

Lazíts a családdal a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon!

2013.06.24. 19:50 szepkartyaajanlatok

Magyarország egyik legnagyobb családi fesztiváljára invitálunk június utolsó hétvégéjére, Tatára. Itt rendezik meg a 20. Víz, Zene, Virág Fesztivált, ahol elképesztően jó jegyárak mellett nagyon jó zenei, sport és gyermekprogramok várják az egész családot. Ráadásul, a belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő keretéből is megveheted.

Szólj hozzá!

Nyártól minden zsebből fürdőzhetünk

2013.06.07. 13:54 szepkartyaajanlatok

Régóta várt módosításnak örvendhetnek a SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a pihenőkártyával rendelkező dolgozók. 2013. július 1-jével végre mindhárom alszámla keretéből lehet fürdőbe vagy strandra belépőjegyet vásárolni. A fürdőbelépőt ezentúl  – a szálláshely szolgáltatáshoz hasonlóan – a szállás, a vendéglátás és a szabadidő alszámláról is ki lehet fizetni.

Szólj hozzá!

Lejár a 2011-ben utalt SZÉP Kártya egyenleg határideje

2013.05.26. 17:12 szepkartyaajanlatok

Már csak néhány napig lehet elkölteni a 2011-ben SZÉP Kártyára kapott juttatást. Akik még ezt nem használták fel, sietniük kell, ugyanis az összeg felhasználási határideje 2013. május 31-én lejár.

A SZÉP-Kártya, mint béren kívüli juttatási forma, 2011-ben került forgalomba. Azok a dolgozók, akik akkor kaptak cafeteriát, elveszíthetik az utalványszámlán lévő összeget, melyet kizárólag szálláshely szolgáltatásra lehet fordítani.

Szólj hozzá!

Címkék: SZÉP Kártya

Szegedi Szabadtéri Játékok újra SZÉP Kártyával is!

2013.05.25. 22:21 szepkartyaajanlatok

Elhárult a technikai akadály, újra lehet SZÉP Kártya szabadidő keretből belépőjegyet vásárolni a Fesztivál Jegyirodában. A Szegedi Szabadtéri Játékok idén is nagyszerű előadásokkal várják a városba látogatókat.

A Szegedi Szabadtéri Játékok műsora idén nyáron is elkényezteti a közönséget. Kiváló előadások, neves művészek és remek koncertek teszik még szebbé a nyári estéket. A szegedi Dóm tér és az újszegedi Port.hu színpad előadásaira belépőjegyeket a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet vásárolni.

Szólj hozzá!

Címkék: szabadidő SZÉP Kártya

Gyulára a családdal

2013.05.25. 22:06 szepkartyaajanlatok

Wellnesselni kisgyerekek mellett? Lehetséges! Mindezt kedvező feltételekkel és kényelmesen? Akár SZÉP Kártya segítségével is. A megoldást már a népszerű Családi Wellness Hotel Gyula is tudja. A város emellett remek programokat és csodás látnivalókat is kínál.

Gyerekekkel utazni mindig izgalmas kihívás. A kicsi gyerekek mellé pedig rengeteg „pótalkatrészt”, hasznos és nélkülözhetetlen holmit, eszközt kell magunkkal vinni. Léteznek azonban olyan szálláshelyek, wellness hotelek, ahol elég csak a családot felpakolni, minden más rendelkezésünkre áll helyben. Többek között a pihenés is. Ilyen a Családi Wellness Hotel Gyula, mely négy csillagos superior minősítést tudhat magáénak.

Szólj hozzá!

Címkék: SZÉP Kártya